Historie bogen

 
     

Speed Climbing

dec 29 2011

Der var lige noget nyt software til tidtagningen der skulle afprøves, så der blev fluks arrangeret en lille jule konkurrence i Speed Climbing. Første præmien var en ægte Guldbarre, mens resten måtte nøjes med en tudekiks.

Når båthornet lyder til start er der ikke noget andet i hovedet på én end at komme op ad væggen. Man tænker ikke så meget over hvor man sætter fødderne, nogle gange er det den glatte væg der bruges, andre gange er man heldig der lige er en fodstøtte. Hænderne skal nok finde noget at holde i, selv et underhåndsgreb kan bruges, man bruger det jo ikke mere end et kvart sekund så er man videre.
Men så pludselig skal man ud til højre eller venstre for at kunne fortsætte eller der mangler liiige grebet! for at kunne fortsætte sin raketfart og man synes man går totalt i stå mens hjernen drøner derudad for at finde en løsning. Flere steder på ruten er det bare at kaste sig opad og håbe man får fat i grebet så man kan komme videre.

Sidste 7-8 greb bruges ikke, man kaster sig bare op og hamrer til stopkontakten uden at tænke på hvor man lander. Hurtigste tid blev på 12 sekunder og blev udført af Markus, resten var pænt fordelt op til 23 sekunder.

Det var mega sjovt!

Tiden er startet og Johan er i fuld fart op ad væggen.
Tiden er startet og Johan er i fuld fart op ad væggen.

En tudekiks, med kalk tilskud, var præmien til alle andre end vinderen
En tudekiks, med kalk tilskud, var præmien til alle andre end vinderen.

 

Fra historiebogen

Liste

Historie bogen
N-J Hvidberg
19 8022 27-11-2013