Book et arrangement

Klatrearrangementer

Mangler I ideer til en polterabend/firmaarrangement/fødselsdag eller lign.? Det er muligt at afholde arrangementer i Ribe Klatreklub med klatring som tema. Her kan I udfordre jer selv og hinanden på vores klatrevægge, sammen med vores instruktører som alle er uddannet i henhold til Dansk Klatreforbunds krav.

Priser

Priserne for et arrangement variere alt efter antallet af personer og tiden der skal afsættes.
En tommelfingerregel er 10 personer pr. instruktør pr. time. Priser aftales med DanHostel Ribe.
Alle priser er inklusiv leje af udstyr, instruktører og faciliteter.

Bookning:

Al booking sker ved at sende en email til ribe@danhostel.dk eller på tlf.: 75420620. Danhostel Ribe sørger for at finde instruktører og tidspunkt til jeres arrangement. Afregning for arrangementet går gennem Danhostel Ribe.
Da alle vore instruktører arbejder på frivillig basis kan det ikke garanteres at der kan findes instruktører til alle arrangementer, hvorfor det først endeligt kan bekræftes når instruktørerne er fundet.

Andet

Instruktøren på dagen er ansvarshavende og har derfor også ret til at afvise gæster, som ikke kan overholde klubben retningslinjer og instruktørens henstillinger. Det er ikke tilladt at være påvirket af alkohol eller andre euforiserende stoffer, her vil instruktører afvise en i døren og der vil stadig kræves opkrævning for det fulde arrangement .