Prøvetur

Er du interesseret i medlemskab og vil prøve at klatre inden du beslutter dig, skal du kontakte klubben ved hjælp af siden 'Kontakt'. Skriv lidt om hvem du er, hvilken alder du har og vi vender tilbage og finder en dato for en prøvetur. Prisen for en prøvetur er 50,- kr. pr. gang Her vil der så stå en instruktør til rådighed, som vil guide dig.

Hvis du har Dansk Klatreforbunds sikkerhedskurser S1 og S2 eller tilsvarende kan du møde op på vores træningsdage og benytte vores klatrevægge. Det koster 50,- kr. pr. gang. Dog kan personer som er medlem af en dansk klub, og som er medlem af Dansk Klatreforbunds gæsteordning klatre gratis under dertilhørende regler.

Man behøver ikke at have sit eget udstyr, når man melder sig ind. Klubben har seler, sko osv., som man kan låne.

Har man på et tidspunkt lyst til at få sit eget udstyr, kan det anbefales, at man starter med, at købe sig en kalkpose som det første, derefter kommer sko, så sele, karabiner, bremser osv.
Klubbens instruktører og medlemmer hjælper gerne med gode råd, vejledninger til køb og brug af udstyr, Så er du i tvivl om et eller andet, så spørg dem endelig til råds.


  • Medlems prøvetur koster kr. 50 kr.
  • Du kan låne udstyr hos os indtil du får dit eget
  • Indmeldelses blanketter findes i hallen

Brug vores Kontakt side eller ring til:

Kontakt: Thomas Acher
Tlf. 24627451 24627451242424627451


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram